II Kolacja degustacyjna

„zima”

 

17 lutego godz. 19:00

Chcemy dać się poznać – od kuchni

Już drugi raz chcielibyśmy pokazać Wam kawałek naszego świata, miłość do gotowania naszego Szefa Kuchni Arka Kulczyńskiego i pasję całego naszego zespołu

Rezerwacje przyjmujemy telefonicznie do 13 lutego pod numerem telefonu 515 930 533

235 zł/osobę

MENU

Amuse bouche

Przystawka tatar z kolorowych buraków / kozi ser / nasturcja

Zupa Żurek

Danie I skrei / buerre blanc / szpinak / kiszona kapusta / seler z porem

Intermezzo

Danie II comber z sarny / skorzonera / grzyby / burak / jadalny mech

Deser gruszka / marakuja / beza / biała czekolada

Petit four

’Ma zaskakiwać’ – powiedział nasz Szef Kuchni Arek Kulczyński i obiecał, że niedługo zdradzi choć trochę więcej!

Zapisz się na kolację degustacyjną

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych

3 + 2 =

A tak było 25 listopada, podczas naszej I Kolacji Degustacyjnej